Énekművészeti képzés

Iskolánk fő képzése a 15-25 éves korosztálynak szóló, vasárnaponként zajló, intenzív, két éven át tartó program. A jelentkezők választhatnak két szak kínálatából. Ezek a pop és könnyűzenei szak (osztályvezető tanár: Gulyás Erika, énekművész), valamint musical szak (osztályvezető tanár: Kővári Judit, igazgatónő és Kecskeméti Zsuzsanna, színművész).

 

A képzés során heti rendszerességű az egyéni hangképzés oktatás, melyet állandó mesterükkel, négyszemközt töltenek a diákjaink. A szakválasztástól függően, a zenés mesterség vagy pop gyakorlatok mellett számos kiegészítő tantárgy és kurzus készíti fel a diákokat arra, hogy akár professzionális szinten később énekesként vagy énekes színészként dolgozzanak.

  

A képzés minden éve nyilvános vizsgakoncerttel zárul. Mivel ehhez hasonló képzés nincs jelenleg az országban, így akkreditációja nem lehetséges. Ezért a megkapott oklevél mellett a fő hangsúlyt arra fektetjük, hogy hallgatóink a lehető legjobb lehetőségeket kapják meg a pályán való elhelyezkedéshez.

 

A Stúdió tagdíja szaktól függetlenül 35.000 Ft havonta.

 

Az oktatás tematikája musical szakon:

I. és II. évfolyam
Egyéni hangképzés

Zenés mesterség/Színész mesterség

Színpadi mozgás

Show kórus

 

Az oktatás tematikája pop és könnyűzenei szakon:

I. és II. évfolyam
Egyéni hangképzés

Pop gyakorlat

Színpadi mozgás

Show kórus